Näsin Sähköpalvelut Yrityksenä


Yritystoimintani keskittyy kaikenlaisiin kodin sähkötöihin sekä talojen ja huoneistojen saneeraus kohteisiin, joissa tarvitaan sähköasennuksia kuten sähköjen muutostöitä tai uusien sähköjen asentamisia.
Olen toiminut sähköasentajana jo 18 vuotta. Kuulun Tukes urakoitsijarekisteriin www.tukes.fi toiminnallani on vastuuvakuutus 1 milj eur. sekä työtapaturmavakuutus.

Asiakaspalvelu on hyvää ja joustavaa. Tyytyväinen asiakas on minulle tärkeä asia.

Henkilöasiakkailla on Laskulla 14 päivän maksuaika.

Yhteydenotot tai arviointikäynnit eivät sido teitä vielä kauppaan. Työn aloittamisesta ja työntilaamisesta sovitaan aina erikseen joko sähköpostilla tai muuten kirjallisesti. Otan vastaan myös pienetkin sähkötyöt.

Yrityksellä on laaja yhteistyökumppani verkosto. Sähköasennustarvikkeet ostetaan Sähkötukkuliikkeiltä joita on mm. Onninen, Ahlsell, Rexel.

Valaisin tarvikkeet ostetaan alan huippu osaajilta, kuten WinLed, Epäsuoravalo, Nettivalo.fi, joilla on led valaistuksen viimeisimmät uutuudet ja laatu on markkinoiden paras.

Uutena kumppanina toimii pistesarja joka on erikoistunut lämmitysjärjestemiin kuten sulanapito, lattialämmitys ja termostaatit. Termostaatteja löytyy mm. Wifi ominaisuuksilla ja vikavirtasuoja ominaisuudella. 

Muistakaa ! Työnosuudesta saatte kotitalousvähennyksen.