Tervetuloa

Näsin Sähköpalveluiden Kotisivuille

Tilaa Ilmainen arviointiaika

Arviointikäynti ei maksa teille mitään se on täysin ilmaista, käynnillä arvioidaan ja suunnitellaan työt jotka kohteeseen tehdään. Käynnillä saan kokonaiskuvan asennuksesta ja millaisia tarvikkeita työhön tarvitaan ja näin voin tehdä teille edullisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

Olen Harvia ja Helo sähkökiukaiden valtuutettu huoltoliike, sähkökiukaiden takuuhuollot pirkanmaan alueella. Asennan ja korjaan muun merkkisiä sähkökiukaita kuten Modex, Narvi. Täytä yhteystietolomake tästä tai soita numeroon 045 110 3131

Tilaa myös sähkötyöt isoon tai pieneen asennustyöhön. 

Tilaa sähköasentaja numerosta

045 110 3131

Sähköposti

jarkko@nasinsahkopalvelut.com

Nyt myös sähköautojen latausasemien asennukset.

Tavalliset pistorasiat eivät kestä sähköauton latausta pitkäaikaisessa käytössä, siksi on hyvä suunnitella latauslaitteelle kestävä ja turvallinen ratkaisu. Voin tarjota teille edullista sähköauton latausasemaa joka kestää 16 A latausvirran, pistorasia on vahvistettu suojamaadoitettu pistorasia joka on suunniteltu sähköauton lataamiseen.

Tehokkaille esim. 11kw latausasemille tarvitaan keskukselta oma kaapelointi 3 vaiheisesta ryhmästä, ryhmäkeskuksen laajennus sähköauton latausasemaa varten onnistuu kauttani myös.

Kysy tarjousta jo tänään

Yhteystietolomake

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.