Yritys

Yritystoimintani keskittyy kaikenlaisiin kodin sähkötöihin sekä talojen ja huoneistojen saneeraus kohteisiin, joissa tarvitaan sähköasennuksia kuten sähköjen muutostöitä tai uusien sähköjen asentamisia.

Olen toiminut sähköasentajana jo 17 vuotta. Kuulun Tukes urakoitsijarekisteriin www.tukes.fi toiminnallani on vastuuvakuutus, työtapaturmavakuutus.

Henkilöasiakkailla on Laskulla on 14 päivän maksuaika.

Yhteydenotot tai arviointikäynnit eivät sido teitä vielä kauppaan. Työn aloittamisesta ja työntilaamisesta sovitaan aina erikseen joko sähköpostilla tai muuten kirjallisesti. Otan vastaan myös pienetkin sähkötyöt.

Muistakaa ! Työnosuudesta saatte kotitalousvähennyksen.


Korttimaksu

Korttimaksuksi käy usemmat luottokortit ja pankkikortit, kuten Visa, MasterCard. Kortinlukulaite on asentajan mukana ja voitte maksaa suorituksen vaikka heti. Kuitti käy kotitalousvähennykseen verotuksessa.

Käteinen

Työnsuorituksen ja tarvikket voitte halutessanne maksaa myös käteisellä. Käteis suorituksesta saatte kuitin joka käy verotukseen kotitalousvähennystä varten.

Lasku

Laskun saatte halutessanne sähköpostiinne tai kirjeenä kotiinne. Laskulla on 14 päivän maksuaika. Lasku kelpaa verotukseen kotitalousvähennystä varten.
Copyright (c)2018, All Rights Reserved.
Osumalaskuri: 55185